Vekter fortsatt godkjent

Vandelskontroll i Securitas

Vakt­bran­sjen har tid­li­ge­re ikke hatt mulig­het til ny kon­troll av vek­te­res van­del et­ter an­set­tel­se. Nå har Securitas gjen­nom­ført kon­troll av over 3000 an­sat­te.

Publisert

Vakt­bransjen har bare hatt mulig­het til å få vandels­attest ved ny­ansettelse.

På bak­grunn av Oslo Po­li­ti­dis­trikts full­skala van­dels­kon­troll av vakt­bran­sjen i 2008 har Securitas kon­trol­lert sine an­sat­te opp mot de van­dels­an­merk­nin­ger som var re­gist­rert hos Oslo politi­dis­trikt.

Secu­ri­tas be­nyt­ter ut­tøm­men­de po­li­ti­at­test ved an­set­tel­ser, og har tid­li­ge­re ikke hatt mulig­het til ny kon­troll et­ter an­set­tel­se.

I en pres­se­mel­ding opp­ly­ser Se­cu­ri­tas at de har null­to­le­ran­se for vold, vin­nings­kri­mi­na­li­tet og nar­ko­tika / dop. Etter gjen­nom­gan­gen har Se­cu­ri­tas av­vik­let det per­so­nel­let som ikke len­ger til­freds­stil­te de­res krav til an­set­tel­se. De har ak­sep­tert an­merk­nin­ger som gjel­der tra­fikk­for­se­el­ser og mindre ordens­for­styr­rel­ser her­un­der de­mon­stra­sjo­ner.

Tall og fak­ta:

An­tall an­sat­te pr. 1. ja­nu­ar 2009: 3431 An­tall an­merk­nin­ger: 433 An­set­tel­ses­for­hold som ble av­vik­let: 51An­set­tel­ses­for­hold som ble ført for ret­ten: 1

Se­cu­ri­tas opplyser at de har hatt et kon­struk­tivt sam­ar­beid med sel­ska­pets til­lits­valg­te i pro­ses­sen.

Les mer: Securitas.com (direktelink)

"
Powered by Labrador CMS