Axis kameraer 1.jpg

Videoanalyse på SecTech

Com-Scan viser video­ana­ly­se på sikker­hets­messen SecTech 11.-12. mars, som av­hol­des på SAS Scan­di­na­vian hotel i Oslo.

Publisert

Foto Axis

Be­gre­pe­ne i dette fag­området er man­ge og kanskje litt ufor­ståe­lige: In­tel­li­gent vi­deo­ana­ly­se, Ad­van­ced Video Mot­ion Detection, Intel­li­gent Video Sen­sor, Re­al­­ti­me Detection, DSP-based edge device, Edge analytic, Probability of detection (PoD), Analytics Framework. Men at slike te­ma­er er det store på årets sikker­hets­messe er det ingen tvil om, ref. teknikk­seminarene, skri­ver Com-Scan Norge as i en pres­se­mel­ding.

Spørs­må­let om det­te er den nye tren­den i tv-over­vå­king er vel udis­ku­ta­bel. Det sto­re spørs­må­let er hel­ler hvor­dan det­te gjø­res og hvor­dan im­ple­men­te­re gode løs­nin­ger for kun­den på ek­si­ste­ren­de og nye in­stal­la­sjo­ner.

Be­drif­ten øns­ker der­for å vise noe av det som fin­nes på mar­ke­det og hva det kan gjø­re for kun­den i dag. Com-Scan Norge har, som en uav­hen­gig le­ve­ran­dør, helt fra star­ten hatt som fi­lo­so­fi å le­ve­re det beste fra de beste, også i in­tel­li­gent vi­deo­ana­ly­se. Om en ma­skin­va­re­pro­du­sent er gode på ka­me­ra og enkodere, tren­ger de ikke være best på vi­deo­ana­ly­se. Be­drif­ten ser der­for en stor for­del i å kun­ne be­nyt­te spe­si­al­pro­gram­va­re på ek­si­ste­ren­de maskinvareprodukter.

Pro­duk­te­ne Axis og IQinvision ble fra star­ten av kon­stru­ert / pro­du­sert med tan­ke på vi­deo­ana­ly­se di­rek­te i en­he­te­ne. Kun­den tren­ger der­for ikke kjø­pe nye ka­me­ra­er / enkodere for å ta den nye tek­no­lo­gi­en i bruk.

Øns­ker du å se hva den­ne tekno­lo­gi­en kan gi av økt nytte­verdi for dine over­våkings­instal­lasjoner - opp­lyser Com-Scan - besøk dem på SecTech 11.-12. mars på SAS-ho­tel­let i Oslo. Com-Scan Norge as fin­ner du på stand nr. 1.

Øvrig in­for­ma­sjon: www.ipkamera.no, eller firmapost@com-scan.no

Kilde: Pressemelding fra Com-Scan Norge as

"
Powered by Labrador CMS