forside-AS-0210

Sveriges beste butikktyv!

Per Venbakken er nordmann bosatt i Sverige. Han kaller seg nabolandets beste butikktyv. Hvordan henger dette sammen? Les mer om Per Venbakken i Aktuell Sikkerhet!

Publisert

(Omslagsbilde: Checkpoint Systems)

Andre nummer av Aktuell Sikkerhet i år er på vei ut til abonnentene. Tema er adgangskontroll/lås og sikkerhet i varehandelen

Lås i saltholdig miljø

Det nye Moldebadet er nettopp åpnet og er allerede blitt byens stolthet. Aktuell Sikkerhet har snakket med Norsk Låsservice, den lokale leverandøren av lås og adgangskontroll til det nyåpnede badet. Det saltholdige miljøet der stiller nemlig helt spesielle krav til mekanikk og elektronikk, utfordringer Norsk Låsservice har ønsket å løse. Les mer om dette i bladet!

Salto på hotellet

Et låssystem som gir raskere innsjekking for hotellgjestene burde være interessant for hotellbransjen. Les om Thon Hotel Vettre i Asker som har tatt i bruk låssystemet Salto. Norsk leverandør av låssystemet er Norsk Nøkkelservice i Oslo, som for øvrig har klokkertro på at fremtiden ligger i elektronisk adgangskontroll.

Les mer om saken i Aktuell Sikkerhet!

Kost og nytte

– Sikkerhet i varehandelen er et spørsmål om kost og nytte, mener Runar Karlsen, sikkerhetssjef i Varner-Gruppen. Han har erfart at forskjellige sikkerhetstiltak kan ha ganske ulik effekt i kleskjedens butikker. Les mer om Varner-Gruppens erfaringer i Aktuell Sikkerhet!

Syltynne alarmbrikker skal stoppe naskerne

Checkpoint Systems er en internasjonal leverandør av alarmetiketter til varehandelen. Nå har Checkpoint produsent en syltynn alarmbrikke som de hevder vil skape trøbbel for butikknaskerne. Les mer om dette i bladet!

Møter ranerne med lukkede pengesystemer

Deli de Luca ble rammet av ransbølgen rundt årsskiftet 2009/2010. Nå håper kjeden å skape trøbbel for ranerne ved å innføre lukkede kontanthåndteringssystemer. Les mer om Deli de Lucas sikkerhetstiltak i dette nummer av Aktuell Sikkerhet!

Sikkerhet på Eliaden 2010

Aktuell Sikkerhet deltar på informasjonsstand på Eliaden sammen med Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) og Noralarm. Noen sikkerhetsleverandører er allerede ute med produkter de ønsker å vise fram under Eliaden. Disse finner du i denne utgaven av Aktuell Sikkerhet, sammen med flere nye produkter og andre nyheter fra sikkerhetsbransjen.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS