G4S-logo

Nye samarbeidspartnere

G4S har sikret seg to nye samarbeidspartnere som skal gjøre selskapet sterkere på nye virksomhetsområder.

Publisert

Country manager Vidar Berg i G4S ser fram til samarbeidet med Bravida og Racom som han er overbevist om at vil styrke vakt- og sikkerhetsselskapet. Dette bildet ble tatt i forbindelse med at G4S inngikk avtale om sikkerhetsleveranse til Color Line.

Det er Bravida og Racom som G4S nå har gått i kompaniskap med. Country manager Vidar Berg er svært tilfreds med avtalene.

– Det skjer store endringer i vår bransje. Vi ser i stadig større grad at sikkerhetsselskaper konsoliderer og kytter til seg partnere på områder som tradisjonelt ikke er kjerneområder. Derfor er vi fornøyde med å ha inngått samarbeid med to anerkjente og solide selskaper, sier Berg.

Gjennom samarbeidet med installasjons- og servicekontoret Bravida, håper G4S å kunne betjene sine landsdekkende kunder på en langt bedre måte ved at selskapet heretter kan sende tilbud på elektro-entrepriser med Bravida som underleverandør. Dette gjelder både kabling, installasjon og service.

– Bravida får på sin side bedre tilgang på prosjekter der utvalget av sikkerhetsprodukter allerede er bestemt. Enkelte ganger kan konkurransesituasjonen riktignok gjøre at man ikke samarbeider, men vi har uansett en felles langsiktig målsetting om å utvikle et partnerskap, sier administrerende direktør Eirik Frantzen i Bravida.

Partnerskapet med sikkerhets- og kommunikasjonsleverandøren Racom vil være basert på at begge parter leverer kompetanse og spesialprodukter gjennom hverandre.

– Sammensmelting av teknologi på tvers av fagområdene og forretningsvertikalene gjør at dagens prosjekter øker kraftig i både omfang og kompleksitet. Gjennom alliansen med G4S kan vi nå tilby våre kunder en optimal integrasjon av eksisterende og nye løsninger hvor sikkerhet og kommunikasjon går hånd i hånd. Samtidig kan vi tilby solid support, sier administrerede direktør Steinar Christiansen i Racom.

– G4S skal befeste sin posisjon som ledende i sikkerhetsmarkedet. Racom vil nå være hovedpartner på de varer og tjenester de kan komplettere G4S med i dette markedet. Dette gjelder spesielt innen lydlogging og avansert video, sier Vidar Berg i G4S.

Powered by Labrador CMS