Brann Colourbox

Brannvernkonferansen 2010 i Stavanger

Norsk brann­vern­forening og If inviterer til brann­vern­konfe­ranse 10. og 11. mai. Et av temaene er Stortings­melding nr. 35 om brann­sikkerhet. Fagre ord, men få effektive tiltak?

Publisert

Sprinkler­anlegg, sær­skilte risiko­grupper og påsatte branner er noe av det du vil få høre mer om.

Under fjor­årets brann­vern­konferanse presenterte regjeringen sin lenge varslede Stortings­melding nr. 35 om brann­sikkerhet.

Stortings­meldingen var full av gode intensjoner. Det skulle igang­settes utredninger, utvalg og arbeids­grupper i fleng.

Nokså nøyaktig ett år senere er mange nysgjerrige på hva som har skjedd. Er det frem­deles en lang vei å gå fra de gode intensjonene til de effektive tiltakene? Når kan vi vente at ord blir til handling?

TIttel for hoved­konferansen er: Fra gode intensjoner til effektive tiltak

Seminar 1: Sprinkler­anlegg og ventilasjons­anlegg (del 1) Seminar 2: Særskilte risiko­grupper og brann­sikkerhet (del 1) Seminar 3: Påsatte branner Seminar 4: Sprinkler­anlegg og ventilasjons­anlegg (del 2) Seminar 5: Særskilte risiko­grupper og brann­sikkerhet (del 2)Seminar 6: Bygnings­messige endringer i en driftsfase

Mer info og påmelding: Brannvernkonferansen 2010 i Stavanger

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS