Radisson-Blue-Scandinavia-H

Dansk hotell skjerper sikkerheten

Vakter ved Hotell Radisson Blu i København sjekker alle gjester etter at den norske flyvertinnen Vera Vildmyren ble funnet død på hotellrommet denne uken.

Publisert

(Foto: Radisson Blue Scandinavia Hotel)

– For øyeblikket har vi en vakt som sjekker at alle som tar heisen, er gjester på hotellet, sier adm. direktør ved hotellet, Roy Kappenberger, til tv2.dk. Det er det minste vi kan gjøre, tilføyer han.

Drept på hotellrommet

Kappenberger understreker at det er snakk om en midlertidig løsning, og at hotellet ikke kunne gjøre noe i forhold til sikkerheten for å hindre at en mann kom seg opp på hotellrommet til den norske flyvertinnen og drepte henne på hennes eget hotellrom mandag, melder tv2.

– Umiddelbart kan jeg ikke se hva vi kunne ha gjort, fordi folk utenfra kan besøke både baren og kasinoet vårt. Men vi overveier naturligvis hvorvidt vi kan skjerpe sikkerheten på lang sikt, sier hotelldirektøren.

Drapsmistenkt i Sverige

Den drapsmistenkte rumeneren, Marian Clita, meldte seg til politiet i Malmö onsdag, etter at han ble etterlyst med navn og bilde av Københavns Politi.

Han befinner seg ennå i Sverige, og det er fremdeles usikkert når han kan utleveres til Danmark. Rumeneren skal ha sneket seg med andre hotellgjester for å komme seg inn i hotellets heiser, melder tv2.no.

(tv2.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS