Eliaden-2010

Eliaden godt i gang

339 utstillere på nesten 20 000 m2 sto klar til å ta imot de besøkende på Eliaden 2010. I år er det også 50 nye utstillere. Drøyt 3000 besøkende gjestet messen første dag.

Publisert

Øyvind Halnes på plass på Niscayahs stand under Eliaden 2010. (Foto: Jan Tveita)

339 utstillere sto klare til å presentere sine produkter, løsninger og tjenester på nesten 20 000 m2 under Eliadens første dag mandag 31. mai. Så godt som alle de store leverandørene og grossistene er med. 3016 besøkende gjestet messen første dag.

Schneider Electric har den største standen på rundt 400 m2. Deretter følger ABB med 350 m2. Av sikkerhetsutstillere peker Niscayah og Proxll seg ut med store og iøynefallende stands. Men også andre, som for eksempel Siemens, har satset stort på Eliaden i år.

Sikkerhetsseminarer

På Eliaden er det mange tilbud, blant annet flere høyaktuelle seminarer. I alt kan de besøkende velge mellom ti fagseminarer. For de sikkerhetsinteresserte burde spesielt Norsk Sikkerhetsforenings seminarer være av interesse. Det blir to dager med sikkerhetsseminarer.

De første som har kameraovervåking som tema, er lagt til i dag, tirsdag 1. juni. Innholdet vil være av interesse for mange grupper. Det handler om den nye bransjenormen for ITV-anlegg og integrasjon i sikkerhetsanlegg. I morgen 2. juni holdes et seminar om sikkerhet, trusler, utfordringer og den menneskelige faktor. Her kan installatører av anlegg, sikkerhetssjefer, leverandører av totalløsninger og ikke minst kundene finne mye av interesse.

Sikkerhetsmesse under Eliaden

Nosif har tatt initiativ til å lage en sikkerhetsmesse i Eliaden i år. Sammen med Eliaden og NorAlarm har Nosif kommet fram til en løsning der sikkerhetsbransjen er bedre samlet og fremstår som en sikkerhetsmesse i Eliaden. Nosif står på en informasjonsstand sammen med NorAlarm og Aktuell Sikkerhet. Området rundt denne informasjonsstanden er et samlingspunkt med informasjon om sikkerhetsseminarene og om hvor de forskjellige medlemsbedriftene har stands.

Samarbeid om sikkerhet

Sikkerhetstorget, f.v. Jan Tveita, Aktuell Sikkerhet, André Thomsgård, Nosif, Robert Derås, Nosif og Jan Tore Borgen, NorAlarm.

– Vi oppfordrer medlemmene våre til å besøke Eliaden 2010 og delta på sikkerhetsseminarene tirsdag og onsdag. Her vil det våre mye å hente både når det gjelder nye tekniske og elektroniske løsninger og sikkerhetsfaglige tema, sier president Randmod Omarhaug i Nosif.

Teletec Connect er representert på sikkerhetsmessen under Eliaden 2010.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS