FOU-pris NISLab

Forskningspris til sikkerhetsmiljø

Sikker­hets­miljøet ved Høg­skolen i Gjøvik ble til­delt Opp­land fylkes­kommunes forsknings- og utviklings­pris under Mjøs­konfe­ransen fredag.

Publisert

Det er Norsk Informasjons- sikkerhetslaboratorium (NISLab) ved Høgskolen i Gjøvik som er tildelt prisen.

- Dette er helt fantastisk, og en fjær i hatten for forskerne på laboratoriet, sier leder av laboratoriet, Patrick Bours.

Sikkerhetslaboratoriet NISLab ved Høgskolen i Gjøvik er tildelt forskningspris.

- Det er også en fjær i hatten for Høgskolen i Gjøvik som har satset målrettet og strategisk på å bli en proaktiv og forskningsintensiv institusjon, understreker Bours. Resultatet kan man blant annet se ved at Høgskolen i Gjøvik hadde størst økning i forskningstildeling i 2009 blant de statlige høgskolene i Norge

I begrunnelsen står det blant annet at NISlab har på få år etablert seg som et sterkt, produktivt og markert forskningsmiljø og setter Oppland på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Fylkesordfører Audun Tron var ikke i tvil:

- Dette er en svært velfortjent anerkjennelse av fagmiljøet ved NISLab. I løpet av de siste årene har NISlab knyttet til seg noen av de beste forskerne innen informasjonssikkerhet og fagmiljøet vokser og utvikler seg stadig.

Kilder: Forskningspris til sikkerhetsmiljø (NorSIS) og FoU-pris til NISLab (Høgskolen i Gjøvik)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS