Forside-Aktuell-Sikkerhet 1-2010

Første nummer av Aktuell Sikkerhet i år er ute

Første nummer av Aktuell Sikkerhet i år er på vei ut til abonnentene. Temaet er alarmer og sikkerhetsteknikk, og vi har sett spesielt på verdiskap som ikke holder hva de lover.

Publisert

Aktuell Sikkerhet 1-2010

Ikke alle verdiskap gir den beskyttelsen de lover, selv om de er testet etter europanormen EN 1143-1 av godkjente testlaboratorier. Faren er at dette kan ødelegge tilliten til sertifiserte sikkerhetsprodukter. Etter det Aktuell Sikkerhet erfarer, kan slike skap også være solgt på det norske markedet også. Tester utført ved et anerkjent svensk laboratorium viser at de på langt nær tilfredsstiller den angitte innbruddsmotstanden.

Les mer om saken i Aktuell Sikkerhet!

Stol ikke blindt på chipen

Bankene har gått ut og anbefalt kundene sine å bruke chip istedenfor magnetstripe.

Chip er utvilsomt en sikrere løsning enn den velkjente magnetstripen, men også chipen kan hackes.

Les mer om dette i Aktuell Sikkerhet!

Grenseløs bruk av termiske kameraer

Bare fantasien setter grenser for bruken av termiske kameraer. Nå har også Nationaltheatret investert i termisk kamera for sitt scenearbeid. Les mer om hvordan teateret har tatt denne teknologien i bruk!

Still krav til kameraleverandørene

Leverandørens kompetanse vil ofte avgjøre om sikkerheten fungerer godt. – Vi er trolig ikke verdens letteste kunde å ha med å gjøre, sier Rune Bratlie, sikkerhetssjef i Telenor Eiendom til Aktuell Sikkerhet. Men leverandørene kan velge enten å oppfatte oss som litt vriene, eller se på oss som en mulighet til videreutvikling, slik at de i neste omgang kanskje kan levere noe som andre ikke klarer å levere. Telenor er storbruker av alarm, adgangskontroll og kameraovervåking.

Dette leste du i Aktuell Sikkerhet i 2009

I årets første nummer finner du også en oversikt over hva du leste i Aktuell Sikkerhet i 2009 – kjekt å ha i tilfelle det er noe spesielt sikkerhetsstoff du er på jakt etter!

Produkter og bransjenytt

Du finner også nytt fra sikkerhetsbransjen, nye navn og nye sikkerhetsprodukter i Aktuell Sikkerhet.

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, så får du seks utgaver i året!

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS