El-sikkerhet

Hafslund forlenger beredskapsavtaler med Infratek

Hafslund Nett forlenger avtaler med Infratek om beredskap og DLE-tjenester.

Publisert

(Ill. foto: Colourbox.com)

Infratek, ved forretningsområdet Lokal infrastruktur, og Hafslund Nett AS har inngått avtale om forlengelse av dagens beredskapsavtale i to nye år fram til 31. august 2012.

Avtalen omfatter stående beredskap og feilutbedring på regionalnett i Akershus, Østfold og Oslo og på distribusjonsnettene i Oslo, Asker, Bærum og på Romerike. Tidligere leveranseinnhold i beredskapsavtalen videreføres i sin helhet. Avtalen har en årlig verdi på rundt NOK 80 millioner, avhengig av antall hendelser på nettet.

Sikkerhetstjenester

I tillegg utøver Hafslund Nett sin opsjon på ett års forlengelse av avtalen med Infratek, ved forretningsområdet Sikkerhet, om leveranse av DLE-tjenester i region Oslo frem til 31. desember 2011. Gjennom denne avtalen vil Infratek utføre DLE-oppgaver som årlig pålagt av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Avtalen har en årlig verdi på rundt NOK 50 millioner. Hafslund Nett AS er et selskap i Hafslund-konsernet, som er største eier i Infratek ASA.

(Newsweb)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS