Proxxl 1.JPG

Nødlys til Sverige

Svenskene skal heretter la seg lede av norske nødlys. Elektroskandia AB inngikk tirsdag avtale med et norsk firma om levering av deres egenutviklede produkter.

Publisert

Proxll skal levere nødlys til Sverige

– Vi har store forventninger til disse produktene også i Sverige, og begrunner det med den formidable suksessen vi har hatt i Norge, sier Tom Kjetil Jahrmann, direktør for sikkerhet hos Proxll AS.

Bedriften er en av landets ledende leverandører av sikkerhetsprodukter, elektrovarme- og trafikkløsninger til bygg, industri og samferdselssektoren, samt verktøy for det profesjonelle markedet.

Det er Smart ProxLED nødlys og Smart ledelys/nødlys Proxll har forpliktet seg til å eksportere til svenskene gjennom Elektroskadia.

Smart ledelys/nødlys, Starlite, kan brukes både som ledelys og markeringslys. Som lyskilde brukes 8W lysrør. Starlite har også batteri med en times backup og leveres både med standardarmatur og med selvtestfunksjon.

Smart ProxLED er et markeringslys med LED-teknologi. Det leveres med batteri som standardarmatur eller med selvtest. Det har også fire silketrykte skjermer som enkelt settes på etter behov. Tre av dem har piktogrammer og ett er hvitt for blending.

– De egenutviklede nødlysene er basert på nordiske normer og standarder. Vi har dessuten videreført og ivaretatt viktige prinsipper som montasjevennlighet og logistikkvennlighet. Med sistnevnte mener vi at våre markeringslys leveres med alle piktogrammer og at de kan monteres både på vegg og i tak som standard. Alt basert på ett artikkelnummer, sier Jahrmann.

Proxll AS har 50 ansatte og en omsetning på 150 millioner kroner. Bedriften feirer i år 100 årsjubileum.

Powered by Labrador CMS