Nokas og Kjensli med nytt selskap

Fra nyttår vil Unified Security AS være fullt operative. Bak det nyetablerte selskapet står Nokas AS og Eyvind Kjensli.

Publisert

– Vi skal jobbe med kunder som ser etter en partner i sikkerhetsarbeidet sitt. Samtidig er vi opptatt av å levere løsninger som gir kunden høy verdi – uten at dette nødvendigvis binder vedkommende til oss, sier daglig leder Eyvind Kjensli.

Unified Security AS etableres fordi eierne ser behovet for, og muligheten, som ligger i utvikling av eksisterende tilbud i markedet - gjennom å utnytte tilgjengelig teknologi og bygge forretningsmodellen på dette.

– Unified Security sin filosofi og løsninger vil komplettere Nokas samlede tjenestespekter til kunder med spesielt høye krav til funksjonalitet, integrasjon og oppetid. Det er viktig for Nokas å kunne tilby en komplett leveranse av alle sikkerhetstjenester til kundene våre. Ved å komplettere satsningen innenfor høysikkerhetssystemer med eierskapet i Unified Security, er vi nå en komplett tilbyder, sier konserndirektør i Nokas divisjon Security, Pål Wang.

Unified Security AS vil arbeide med kunder i hele Norge fra kontorer i Oslo og Stavanger.

Eyvind Kjensli har mange år bak seg i sikkerhetsbransjen. Han jobbet to år i Niscayah fram til sist sommer, og før det var han blant annet ansatt i Securitas og Hafslund.

Powered by Labrador CMS