Ny generasjon SafePay

Gunnebo Nordic lanserer andre generasjon av SafePay, et system for lukket kontanthåndtering.

Publisert

Sedler og mynt som håndteres i SafePay-systemet, eksponeres aldri for omgivelsene, noe som eliminerer risikoen for ran. Resirkulering av både mynt og sedler i systemet minimerer kassepersonalets daglige administrasjon og eliminerer kassedifferenser.

Raskere innbetaling

Innbetalingshastigheten i systemet er forbedret, og det har fått et nytt ergonomisk design og enklere vedlikehold, ifølge produsenten.

Intern resirkulering

En nyhet i SafePay II er muligheten til intern resirkulering, det vil si at kontanter trygt kan flyttes mellom kasser i butikken. For eksempel kan overskudd fra kasselinjen brukes som påfylling i returkassen, noe som gir økt kapasitet og minsker behov for påfylling og tømming.

Forbedret design

Nye SafePay er forbedret på utsiden med elegant design, og på innsiden med automatisk reparasjon av myntstopp, raskere myntinnsamling og tydelig brukervennlig skjerm som letter kundens innbetaling av kontanter. En romslig myntskål gjør det mulig å fylle på en hel neve med usortert mynt og dermed akselerere innbetalingshastigheten.

Du ser ikke kontantene

På slutten av dagen deponeres kontantene i en gjenbrukbar blekkbeskyttet transportkassett som enkelt og sikkert kan hentes av en verditransportør, eller tømmes i en spesialsafe, uten at kontantene blir eksponert. SafePay er beregnet for tradisjonelle kasser, selvbetjening eller betalingsstasjoner og kan håndtere ulik valuta. Den ECB-sertifiserte enheten garanterer ekthetskontroll av kontanter.

For ytterligere opplysninger, besøk nettstedet www.gunnebo.no.

" Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS