Security-Essen-Logo

Ny påmeldingsfrist til Security Essen

Norsk Sikker­hets­forening (Nosif) arrangerer felles­reise for sine medlem­mer til Security Essen 5. -7. oktober. Ny påmeldings­frist er 25. juni.

Publisert

(Logo: Security Essen)

- Vi har så stor påmelding at vi har problemer med hotellkapasiteten i Essen, opplyser Randmod Omarhaug i Nosif. Derfor har vi vært nødt til å flytte overnattingene til Nikko Hotel, et 5-stjerners hotell i Düsseldorf.

- Nå er vi 45 påmeldte, og vi har rom til fem personer til. Hotellet er meget bra, flottere enn det i Essen. Det har en beliggenhet nær Altstadt.

- Nå jobber vi med å finne en restaurant for middagen 6. oktober. Vi kommer med mer info om restaurantbesøket når dette er klart, sier Omarhaug, som legger til at prisen for reise og overnatting ser ut til å bli tilnærmet uendret.

Ny påmeldingsfrist

- Ny påmeldingsfrist er satt til 25. juni, men vær rask. Det er bare fem plasser igjen. Nytt påmeldingsskjema og program sendes ut med det første.

- Hvis noen av deltakerne ønsker å bo i Essen slik vi tidligere har annonsert, så kan de gjøre det. Det kan bety et eget transportopplegg som det kan bli et tillegg i prisen for. Gi beskjed til Marit Aadnøy i Internasjonale Messereiser via e-post: marit.aadnoy@int-messe.no dersom dere ønsker dette.

- Andre spørsmål til reiseopplegget kan også stilles til Marit Aadnøy, sier Randmod Omarhaug i Nosif.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS