Panasonic-kamera

Ny Panasonic System distributør i Norge

Panasonic Nordic og Proxll AS har inngått en avtale som medfører at Proxll blir Panasonics systemdistributør av CCTV-systemer i Norge.

Publisert

(Ill. foto: Panasonic)

– Vi gleder oss til å representere kjente produkter med høy ytelse til det norske markedet og er svært stolte over å bli valgt ut til å bli PSD-partner, som én av sju partnere i Europa. Vi anser Panasonic til å ha en nær komplett produktrange til det profesjonelle markedet.

Samarbeidet starter med umiddelbar effekt med flere produktlanseringer, blant annet i forbindelse med Eliaden, som arrangeres i mai, der vi vil vise en rekke spennende nyheter, spesielt innen ip-kameraer, sier direktør Sikkerhet i Proxll, Tom Kjetil Jahrmann, i en pressemelding.

– For Panasonic er dette en god løsning. Vi ser at lokal tilstedeværelse i form av kompetanse, teknisk support og lagerhold blir stadig viktigere. Det holder ikke bare å ha de beste produktene for å vinne markedsandeler. Proxll AS har vist at de fortjener å bli en PSD-partner gjennom sin sterke satsning på CCTV, og vi har stor tro på at dette blir et fruktbart samarbeid for begge parter, kommenterer Kenneth Bergmann, Nordic Country Manager i Panasonic System Networks Europe.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrevsom blir sendt ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS