Ny president i Sikkerhetsforeningen

Randmod Omarhaug er valgt til ny president i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif).

Publisert

På årsmøtet på Rikshospitalet i går ble Randmod Omarhaug fra Inex Consult enstemmig valgt til ny president i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif). Stig Øksnes (Inex Consult) takket for seg etter fem år som president. Omarhaug har i denne perioden sittet som visepresident i Nosif, og han sørger dermed for kontinuitet i det nye styret.

Nye styremedlemmer

Para Paranthaman fra Avinor og Øyvind Halsnes fra Niscayah ble valgt inn som nye styremedlemmer fram til 2012. Styremedlemmene Sverre Røed-Larsen fra Røed-Larsen HMS-rådgivning, Robert Derås fra Rikshospitalet, Jan Werner Pettersen fra Ergo og André Thomsgård fra Securitas var ikke på valg og blir sittende i det nye styret. Nye varamedlemmer er Gry Strand fra Rikshospitalet og Karin Bjørgo Fagerstrand fra Nasjonalmuseet, begge valgt til 2011. Tormod Kaaløy fra Norsk Folkemuseum er ny revisor i Nosif, også han valgt for ett år.

Dynamisk og slagkraftig organisasjon

Påtroppende president Randmod Omarhaug roste den avgående presidenten for den betydelige arbeidsinnsatsen denne har lagt ned for Sikkerhetsforeningen i sin lederperiode. Nosif har ingen fast ansatte og avlønnede medarbeidere. Styret må i nødvendig grad utføre alle funksjoner og arbeidsoppgaver selv, noe som medfører et betydelig merarbeid for de mest aktive styremedlemmene og ikke minst for presidenten selv. Men Stig Øksnes har fått foreningen på riktig kurs og gjort den til en oppegående og slagkraftig organisasjon i sin presidentperiode, sier Omarhaug.

Sikkerhetskonferansen

Det mest sentrale arrangementet i foreningens regi er den årlige sikkerhetskonferansen, som i år går av stabelen 20. til 22. april om bord i DFDS Pearl of Scandinavia. Mange deltakere er allerede påmeldt til konferansen, som var en suksess i 2009. Hovedtemaet blir Beredskap og kriminalitet.

Sikkerhetstorg under Eliaden

Videre har Nosif tatt initiativ til et samarbeid om en sikkerhetsmesse under Eliaden i år. Nosif deltar i planleggingen av messen sammen med Eliadens ledelse. Sikkerhetstorget får en infostand der Noralarm og Aktuell Sikkerhet er representert sammen med Nosif. Nosif vil også arrangere sikkerhetsseminarer under messen.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS