Hanne-Klausen-Niscyah

Nye salgssjefer i Niscayah AS

Niscayah Norge har styrket og omstrukturert sin salgsorganisasjon. Fra 1. mars er alle salgsressurser samlet i en felles organisasjon ledet av Hanne Klausen.

Publisert

Hanne Klausen. (Foto: Niscayah)

– Hanne Klausen ble ansatt som ny Business Area Manager Sales & Marketing 1. desember 2009. Klausen har lang erfaring i salg, markedsføring og ledelse i IT- bransjen, og har de siste årene jobbet for IBM og Lenovo Norge.

Jørn Fragge, 36 år, er ansatt som salgssjef for Østlandet. Fragge startet i januar og har bakgrunn fra bank/finans og bemanningsbransjen som salgs- og markedssjef.

Jørn Fragge. (Foto: Niscayah)

Ove Nygaard, 47 år, er ansatt som salgssjef for Vestlandet. Nygaard startet som salgssjef i september 2009 og har tidligere arbeidet i Niscayah som key account manager i Rogaland siden 2007. Han har erfaring fra sikkerhetsbransjen tilbake til 1983.

Sverre Benjaminsen, 38 år, er ny salgssjef i Nord Norge. Benjaminsen startet i april 2010 og har bakgrunn fra logistikk og IT-bransjen som salgs- og regionsjef.

Ove Nygaard. (Foto: Niscayah)

For mer opplysninger, gå inn på nettstedet www.niscayah.no.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"

Sverre Benjaminsen. (Foto: Niscayah)

Powered by Labrador CMS