Pearl-of-Scandinavia-DFDS

Rekordpåmelding til Sikkerhetskonferansen 2010

Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) melder om rekordstor påmelding til Sikkerhetskonferansen 2010. Konferansen finner sted om bord på Pearl of Scandinavia tur-retur København 20. - 22. april.

Publisert

Pearl of Scandinavia.(Foto: DFDS Seaways)

– Sikkerhetskonferansen 2010 går av stabelen om bord på Pearl of Scandinavia fra 20. til 22. april, opplyser visepresident Randmod Omarhaug i Nosif til Aktuell Sikkerhet.

– Påmeldingen forteller oss at konferansen har blitt populær, og at både løsning og innhold er etterspurt. Vi har satt ny påmeldingsrekord med 65 deltakere så langt og mer enn doblet påmeldingen sammenlignet med samme tid i fjor. Så stor interesse for Sikkerhetskonferansen har vi ikke opplevd før, tilføyer en meget fornøyd Omarhaug.

Programmet klart

Randmod Omarhaug, Nosif.

– Nå er også programmet for årets viktigste sikkerhetskonferanse klart. Det kan by på mye spennende innenfor temaene beredskap, krisehåndtering og kriminalitet. Det er mange store virksomheter som stiller med flere av sine sentrale sikkerhetspersoner på konferansen.

Dagseminar og minimesse

Omarhaug minner om at det også er mulig å delta på dagseminaret den 20. april. Seminaret finner sted fra kl 09.30 – kl 16.15, da skipet ligger ved kai i Oslo. Dette er et tilbud for dem som ikke har anledning til å være med på hele konferansen og turen til København. Sikkerhetskonferansen vil også inneholde en minisikkerhetsmesse med sentrale utstillere.

– Nosif ønsker velkommen til en stor og etter hvert tradisjonsrik Sikkerhetskonferanse og til en meget hyggelig, sosial samling med mange av de viktigste personene i sikkerhetsfaget i Norge. Her er mulighetene unike til å kombinere faglig påfyll med nyttig nettverksbygging, understreker Randmod Omarhaug i Nosif.

Du finner hele programmet her: Sikkerhetskonferansen 2010!

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks nummer i året!

"
Powered by Labrador CMS