Samsung-PSI-Awards-2010

Samsung årets CCTV-produsent

For andre året på rad har leserne av Professional Security Installer Magazin kåret Samsung til Årets CCTV-produsent.

Publisert

Fra venstre Senior Sales Manager for UK og Irland, Chris Parry, markedsdirektør Europa James Smith og European Technical Manager Gary Fletcher-Moore fra Samsung Techwin Europe Ltd. (Foto: Samsung Techwin Europe).

Den prestisjetunge prisen PSI Premier Awards ble kunngjort i Storbritannia 8. juni i år, med over 150 representanter fra sikkerhetsbransjen til stede.

PSI Premier Awards deles ut som anerkjennelse for produktkvalitet, kundeservice og produktfornyelse. Produsentene som mottar prisen nomineres av profesjonelle sikkerhetsinstallatører, som også deltar i avstemningen.

James Smith, europeisk markedssjef for Samsung Techwin Europe Ltd., kommenterte prisen slik: – Det er en stor glede for oss å bli anerkjent som Årets CCTV-produsent for andre året på rad. Vi har introdusert en lang rekke nye og innovative produkter i løpet av det siste året, men vi forstår at dette i seg selv ikke er nok, og for oss gir denne prisen oss enda en god grunn til å fortsette å investere i vårt supportnettverk i forbindelse med før- og ettersalg.

I tillegg til gratis teknisk support og en service i systemdesign tilbyr Samsung Techwin Europe Ltd. gratis systemdesign, gratis teknisk support, og en full tre års garanti på alle produkter, samt løfte om fem dages reparasjon, slik at kundene ikke behøver bekymre seg om noe.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS