Siemens-Norden

Siemens endrer organisasjonen i Norden

Siemens endrer strategi og organisasjonsstruktur i Norden. Mathias Jonsson blir ny nordensjef for Security Products. Den nye organisasjonen omfatter de nordiske landene og er en sammenslåing av enhetene i Sverige, Norge og Danmark.

Publisert

(Illustrasjon: Siemens)

– Ved å organisere de nordiske landene som én enhet har vi et større hjemmemarked som gjør oss i stand til å samordne ressurser på en bedre og mer effektiv måte, forklarer Mathias Jonsson.

Mathias Jonsson.

I tillegg til allment økte ressurser og samordning i salg, markedsføring, logistikk og teknisk support kan Security Products Nordic på en mer effektiv måte tilby en konkurransedyktig portefølje av produkter, systemløsninger og tjenester for de av våre kunder som arbeider over hele Norden, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Med den nye strukturen har vi muligheten til å være mer enhetlig i måten vi kommuniserer med våre felles kunder, samt sikre et høyt servicenivå på alle områder, sier Tor-Arne Aarhus, ansvarlig for virksomheten i Norge.

Alt på plass 1. oktober

Tor Arne Aarhus.

Den nye organisasjonen skal være på plass fra og med neste forretningsår den 1. oktober 2010, men integreringen har startet og vil foregå gradvis over de neste månedene. Ett av de første skrittene er å gjeninnføre Bewator som produktvaremerke for adgangskontroll og integrerte sikkerhetssystemer i hele Norden.

– Bewator er et sterkt produktvaremerke i adgangskontroll og sikkerhetssystemer med over 30 år på det nordiske markedet. Produktvaremerket er sterkt assosiert med vårt utvalg av sikkerhetssystemer, kodelåser og porttelefoner og vi har siden Siemens kjøpte Bewator fortsatt med dette produktvaremerket i Sverige. Nå vil vi gjeninnføre det som et produktvaremerke i hele Norden for ytterligere å tydeliggjøre vår profil, sier Mathias Jonsson.

– Vår nye organisasjonsstruktur og strategi vil bli satt på plass suksessivt, og allerede 1. januar 2010 ble Danmark integrert i den nye organisasjonen, og Norge kommer til å være fullt integrert ved utgangen av forretningsåret. Samarbeidet er allerede i full gang og vi begynner nå å informere markedet og våre kunder om den nye organisasjonen, avslutter Mathias Jonsson.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS