Eliaden-2008

Sikkerhetsseminarene til Eliaden klare

Norsk Sikkerhetsforening har ansvar og regi for sikkerhetsseminarene under Eliaden 2010 på Lillestrøm. Det blir to dager med sikkerhetsseminarer.

Publisert

Eliaden 2008. (Foto: Trond Erik Hillestad)

Sikkerhetsseminarene er lagt til 1. juni og 2. Juni og holdes i Norges Varemesse på Lillestrøm, melder Norsk Sikkerhetsforening på sin nettside www.nosif.no. Dette vil si andre og tredje dag av Eliadens fire dager. Innholdet vil være av interesse for mange grupper og spenner fra ny bransjenorm for ITV-anlegg, integrasjon i sikkerhetsanlegg til trusler og den menneskelige faktor i samhandling med tekniske og elektroniske anlegg. Her kan installatører av anlegg, sikkerhetssjefer, leverandører av totalløsninger og ikke minst kundene finne temaer av interesse. Påmelding skjer via Eliadens eget seminarpåmeldingssystem på Eliaden.no.

Sikkerhetsmesse under Eliaden

Nosif har tatt initiativ til å lage en sikkerhetsmesse i Eliaden i år. Nosif har sammen med Eliaden og Noralarm kommet fram til en løsning der sikkerhetsbransjen blir bedre samlet og kan fremstå som en sikkerhetsmesse i Eliaden. Nosif vil stå på en informasjonsstand sammen med Noralarm og Aktuell Sikkerhet. Området rundt denne informasjonsstanden blir et samlingspunkt med informasjon om hvor de forskjellige medlemsbedriftene har stands og informasjon om sikkerhetsseminarene.

Samarbeid om sikkerhet

"

Randmod Omarhaug, Nosif.

– Dette er første gang vi har dette samarbeidet, så vi er spent på hvordan dette vil gå, opplyser Randmod Omarhaug, president i Nosif. Nosif ønsker tilbakemeldinger fra medlemmer som besøker messen og har forbedringsforslag til oss, legger Omarhaug til.

– Vi oppfordrer medlemmene våre til å besøke Eliaden 2010 og å melde seg på sikkerhetsseminarene. Her vil det våre mye å hente både når det gjelder nye tekniske og elektroniske løsninger og faglige foredrag i seminarene, sier Randmod Omarhaug.

Klikk her for å se programmet for sikkerhetsseminarene.pdf

Klikk her for påmelding for sikkerhetsseminarene!

" Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS