Color-Fantasy

Sikrer Color Line

G4S har inngått avtale om sikkerhetstjenester med Color Line i Norge. Tjenesten omfatter alle skip samt de fire norske havnene rederiet seiler fra.

Publisert

Color fantasy (Foto: Color Line)

Nærmere 90 vektere vil ivareta sikkerheten på terminaler, kaier og skip. Kontrakten har en verdi på 18 millioner kroner og berører nærmere 4,2 millioner reisende årlig. Med denne kontrakten er G4S ledende i Norge som totalleverandør av sikkerhetstjenester innen maritim sikkerhet, heter det i en pressemelding fra sikkerhetsselskapet.

Høye krav og høy kvalitet

G4S har fra tidligere 11 års erfaring med landbaserte tjenester for Color Line i Oslo. De leverer tjenester av høy kvalitet og er godt kjent med de krav og forventninger både rederiet og de reisende har.

– Vi er naturlig nok stolte over den tillit Color Line viser oss, men samtidig trygge på at dette er oppgaver vi behersker til fulle, sier Vidar Berg, Country Manager i G4S.

Trygghet og sikkerhet

Vidar Berg, G4S. (Foto:G4S)

Kontrakten omfatter trygghet om bord på alle skip, og på alle norske terminaler. G4S skal sørge for effektiv og smidig sikkerhetskontroll ved innsjekk av passasjerer og gods, og serviceinnstilte vektere skal ivareta sikkerheten om bord for både gjester og materiell. Sikkerhetsselskapet jobber etter de internasjonale kravene for god havnesikkerhet definert gjennom ISPS-reglene.

For at integrasjonen av alle tjenester skulle gå så smertefritt som mulig, ble det igangsatt et større implementeringsprosjekt. G4S driftsregioner i Agder, Vestfold og Oslo jobbet inn implementeringsarbeidet overfor personell, lokale kontaktpersoner og sentralt ovenfor Color Line.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS