Nedap-Avant-Guard

Sikrer H&M internasjonalt

Nederlandske Nedap Retail skal sikre H&M-butikker på verdensbasis.

Publisert

(Ill.foto: Nedap EAS)

H&M åpner 240 nye butikker over hele verden i år. Alle de nye butikkene blir sikret med elektronisk varesikring (EAS) fra Nedap Retails, somhar sitt hovedkontor i Groenlo i Nederland.

Nedaps Avant Guard

Nedap Retails løsninger for elektronisk varesikring passer godt sammen med H&Ms konsept, heter det i en pressemelding fra leverandøren. Den nye Avant Guard-antennen er designet for å passe inn i butikkmiljøet, samtidig som den er robust. H&M ønsker at inngangspartiet til butikkene skal fremstå som en åpen invitasjon til kundene. H&M legger vekt på at når kundene går inn i butikken, skal blikket bli rettet mot kolleksjonen og ikke mot varesikringen.

Miljøvennlige løsninger

Varesikringssystemet Avant Guard er miljøvennlig og utformet med tanke på å spare energi. Nedap-systemene forbruker opptil 50 prosent mindre energi sammenliknet med andre ledende varesikringssystemer, hevder produsenten. Både Nedap og H&M anstrenger seg for å redusere sine karbonutslipp og å ta miljøansvar.

Utrulling i gang

Nedap Retail skal utstyre alle nye H&M-butikker med Avant Guard-antenner og erstatte varesikringen i de nåværende butikkene når de står for tur til å skiftes ut. Nedap Retail skal samtidig stå for global support gjennom sitt internasjonale nettverk av samarbeidspartnere. De første varesikringssystemene er allerede på plass i Europa, Asia og USA.

For ytterligere opplysninger, besøk hjemmesiden http://www.nedapretail.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS