Sikrer Holmenkollen nasjonalanlegg

Møller Undall skal levere alt av låssystemer og beslag til nye Holmenkollen nasjonalanlegg. Anlegget skal stå ferdig til VM i nordiske grener i 2011 med prøve-VM i 2010 som generalprøve.

Publisert

Holmenkollen er verdens tredje mest berømt idrettsarena, etter Wimbledon og Wembley, og har lange tradisjoner for skisport. Anlegget vil være komplett med storbakke, normalbakke og fem mindre treningsbakker tilrettelagt for hopping hele året. I tillegg kommer et utbedret løypenett og en langrenns- og skiskytterarena. Når Holmenkollen åpner igjen i 2010, vil det være verdens mest moderne anlegg for skiidrett. Anlegget eies av Oslo Kommune og driftes av Skiforeningen.

Samarbeidsavtale med Skiforeningen

I forbindelse med gjenåpningen av anlegget har Skiforeningen inngått en sponsor-/samarbeidsavtale med Møller Undall. Møller Undall skal levere alt av låssystemer og beslag i nye Holmenkollen.

Skiforeningen er svært glad for å ha Møller Undall med på laget og gleder seg til åpningen av nye Holmenkollen nasjonanlegg, heter det i en pressemelding fra Møller Undall.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS