aktuellsikkerhet0410_stor
aktuellsikkerhet0410_stor

Stopper tyvene med gitter og armering

Aktuell Sikkerhet nummer 4 2010: Comteam MobilData i Moelv har opplevd 12 innbrudd og sju innbruddsforsøk de siste årene. Nå har Torgeir Vangen klart å stoppe tyvene med gitter, ståldører og armerte vegger.

Publisert

I Aktuell Sikkerhet nummer 4 2010 kan du blant annet lese om dette:

- Næringslivet bruker politiet som hvilepute

Politiet skal både etterforske og forebygge, men lensmann Terje Krogstad er klokkeklar på at det største ansvaret for å hindre tap av verdier ligger hos de næringsdrivende selv.

Møter konkurransen med klarerer profil

Vakt Service har byttet navn til Nokas AS - Det nye navnet skal understreke selskapets posisjon som totalleveradør.

Låser inn datamaskinene om natta

Coop Norge Faghandel ble så lei innbruddstyver som forsynte seg med de ansattes datamaskiner at de beordret innlåsing på nattestid.

Gitter og armering var løsningen

12 innbrudd og sju innbruddsforsøk har Comteam MobilData i Moelv opplevd de siste årene. Nå har Torgeir Vangen klart å stoppe tyvene med gitter, ståldører og armerte vegger.

G4S-suksess med nettbasert opplæring

G4S Secure Solution er kommet langt når det gjelder e-opplæring. Nordmennenes fremtidsrettede kompetansestrategi har gjort dem til forbilder blant 585 000 kolleger i 110 land.

Hold deg innenfor grensene

Hvis det gjøres feil under installasjon, kan kameraanlegget bli både verdiløst og ulovlig i bruk. Det er flest fallgruver for den som vil overvåke utendørs.

Utvider jakten

Om få dager ruller ti nyansatte tjenestemenn i Utrykningspolitiet ut på norske veier, med ett mål før øyet; De skal på heltid speide etter mobile vinningskriminelle.

Dekker store utearealer med nytt kamerasystem

Med store utearealer har DSV Solutions på Kløfta i Akershus et omfattende overvåkingsbehov. Nå har de installert et helt nytt kamerasystem som dekker det meste av utearealene.

Fritt fram for livvakter

Norske myndigheter stiller ingen kompetansekrav til livvakter. Det er kun Oslo politidistrikt som har utarbeidet retningslinjer.

– Blid betjening stopper butikktyvene

– Betjeningens oppmerksomhet er langt viktigere i kampen mot butikktyvene enn all verdens avansert sikkerhetsutstyr, sier Åshild Sydsæter i Ica Norge.

I tillegg byr nummeret på flere nyttige bransje- og produktnyheter, og oppdaterer deg på nyansettelser i bransjen.

I Sikkerhetsmarkedet finner du en fyldig oversikt over aktørene i sikkerhetsbransjen.

Kommende messer, konferanser og seminarer finner du i sikkerhetskalenderen.

Bestill abonnement på Aktuell Sikkerhet her!

Last ned bladet elektronisk her.

"
Powered by Labrador CMS