Mr-Jake-Kim-Samsung

Tar over alle sikkerhetsprodukter fra Samsung i Europa

Samsung Techwin Europe tar over ansvaret for å levere og støtte alle sikkerhetsprodukter fra Samsung Electronics, i tillegg til Samsung Techwins sikkerhetsprodukter i hele Europa.

Publisert

Adm. direktør Jake Kim, Samsung Techwin

Avgjørelsen kommer etter den nylige kunngjøringen om overføring av eiendeler, personale og forpliktelser fra den delen av Samsung Electronics Co. som driver med elektroniske sikkerhetsprodukter, til Samsung Techwin Co. i Korea.

– Denne avgjørelsen fra Samsung-gruppen om å bringe sammen de to virksomhetene, er et stort steg videre mot en virkeliggjøring av ambisjonene våre om å bli Europas ledende produsent av profesjonelt sikkerhetsutstyr. Det vil konsentrere begge selskapenes kvalitet og kapasitet og etter hvert føre til utvikling av mer konkurransedyktige produkter og bedre tjenester til kundene, sier Yong Jun (Jake) Kim, adm. direktør for Samsung Techwin Europe Ltd.

Beslutningen vil ikke få innvirkning på montørenes muligheter til å bestille produkter fra de nåværende seriene fra Samsung Electronics og Samsung Techwin, og eksisterende distribusjonsavtaler knyttet til produktseriene vil fortsette å gjelde i hele 2010.

– Samsung Electronics` kunder vil umiddelbart nyte godt av den anerkjente treårsgarantien og støtte fra den tekniske ekspertisen hos Samsung Techwin Europe Ltd, og flere støttetjenester vil bli lansert i løpet av de neste månedene, fortsetter Kim.

Martin Cottle, som kommer fra Samsung Electronics’ europeiske avdeling for sikkerhet, har nå begynt som salgssjef for Norden og Benelux-landene for Samsung Techwin Europe Ltd.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrevsom sendes ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS