Alarmstasjon

Vakt Service endrer navn til Nokas

Vakt Service AS har endret navn til Nokas AS. Konsernets to divisjoner heter nå Nokas Security og Nokas Cash Handling. Logoen til Vakt Service beholdes uendret og tas nå i bruk for hele konsernet.

Publisert

(Foto: Vakt Service)

– Det er flere årsaker til at vi bytter navn, opplyser konsernsjef Heine Wang på Vakt Service` nettsider. Konsernet satser i et europeisk marked. Vi etablerte virksomhet i Sverige i 2008 og Danmark i år. Det var derfor nødvendig å få et sterkere egennavn. Vakt Service gir dessuten assosiasjoner på at vi kun driver vakthold. Forretningsområde Vakt er selvsagt fortsatt et svært viktig satsingsområde, men ikke det eneste, opplyser Wang. Vi hadde derfor behov for et navn som både kunne brukes internasjonalt og som ikke begrenset assosiasjonen til vaktvirksomhet.

Sikkerhet og kontanthåndtering

"

Heine Wang. (Foto: Vakt Service AS)

– I tøff konkurranse med store internasjonale aktører er det viktig for oss å ha en klar profil. Vår logo knytter det tidligere Vakt Service med Nokas. Sammen er vi den eneste leverandøren i det norske markedet som både kan levere Security og Cash Handling. Det er viktig for oss at markedet oppfatter oss som en total leverandør. Derfor var det naturlig å få et felles navn og logo på konsernet.

Vakt Service

Vakt Service begynte i 1987 med tre unge gutter som startet med sin første kunde og 60 tusen i aksjekapital. I 2009 hadde selskapet vokst til en omsetning på ca. 1,2 milliarder med virksomhet i to land og over 2500 medarbeidere.

– Da Vakt Service kjøpte Nokas i 2007, tapte dette selskapet penger, og administrasjonen så på utviklingen av kontantstrømmen som en stor trussel. Tre år senere tjener selskapet penger og leder an i utviklingen innenfor kontantstrømmen i Norge med klare internasjonale ambisjoner, ifølge Wang.

– Vi har fått på plass en dyktig salgsorganisasjon, HR, sikkerhet og forretningsutvikling. De ansatte og deres organisasjoner har bidratt vesentlig til denne endringen. I dag fremstår Nokas som en meget offensiv og dynamisk organisasjon. Dette er vi veldig stolt av og det ble ikke vanskelig å knytte disse to suksesshistoriene sammen til et felles navn og logo, sier konsernsjef Heine Wang.

Endring av profil medfører ingen annen endring av organisasjonen eller ansvarsområder.

(Vakt Service AS)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS