Borg24--alarm

Vakt Service overtar alarmkunder fra Borg 24

Vakt Service har inngått avtale med Borg24 om overtakelse av selskapets portefølje av alarmkunder. Kundene er hovedsakelig private alarmkunder på Østlandet.

Publisert

(Foto: Borg24)

Direktør Jan Tore Larsen ved Vakt Service alarmstasjon opplyser at de fra november 2009 har arbeidet med å få kundene inn på sine systemer. Vakt Service har hatt god bistand fra Borg 24 og registrerer at kundene er fornøyd med overgangen.

48 oppkjøp siden 1987

Vakt Service har en betydelig kompetanse på å overføre alarmkunder etter oppkjøp. Tidligere på høsten 2009 ble ca. 3000 kunder overført fra Infrateks alarmstasjon i Bergen. Konsernet har til sammen foretatt 48 oppkjøp siden oppstarten i 1987.

– De nye kundene blir tilknyttet selskapets moderne alarmstasjon og dets vektertjenester, opplyser Larsen i en pressemelding.

Hovedkontor i Horten

Borg24 er et datterselskap av teknologikonsernet EMG Technology AS. EMG er en global aktør innenfor utvikling, industrialisering og produksjon av elektronikk. Selskapet har virksomheter i Skandinavia og Asia og hovedkontoret ligger i Horten.

Vakt Service/ Nokas er Nordens tredje største sikkerhetskonsern med 1,4 milliarder i omsetning og over 2500 medarbeidere.

For ytterligere informasjon, besøk nettstedet: www.vaktservice.no.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS