Erland-Løkken-NSR-2

Ja til tettere samarbeid

Regjeringen ønsker et tettere samarbeid mellom Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) og politiet. – Ja, det ønsker vi oss også, sier NSR.

Publisert

Direktør Erland Løkken og resten av NSR støtter regjeringens initiativ for et tettere samarbeid med politiet.

Initiativet for et tettere samarbeid mellom politiet og Næringslivets Sikkerhetsråd er initiert i Stortingsmelding 7, 2010-2011: ”Kampen mot organisert kriminalitet – en felles innsats”.

NSR og politiet har med stort hell, i lang tid, utvekslet informasjon for å forebygge og bekjempe kriminalitet. Det er store forventninger til at dette kan gi enda større resultater dersom samarbeidet ble tettere.

– Dette er riktig vei å gå. Næringslivet er og blir utsatt for organisert kriminalitet, og NSR har i lang tid vært næringslivets forum for å utveksle informasjon og styrke egenbeskyttelsen i næringslivet. NSR har også vært næringslivets talerør mot politi og andre sikkerhetsmyndigheter, heter det i en pressemelding fra NSR.

– Gjennom et tettere samarbeid kan våre felles ressurser utnyttes til en mer effektiv kriminalitetsforebyggende- og bekjempende virksomhet til beste for samfunnet. NSR er parat til å jobbe videre på våre allerede gode relasjoner med politi og andre sikkerhetsmyndigheter, og ser fram til oppstarten av prosjektet i 2011, opplyser NSR.

Her kan du lese mer om NSR og samarbeidet med politiet slik Stortingsmeldingen beskriver: http://www.nsr-org.no/artikler/stortingsmelding_nr_7_2010-2011.htm

"
Powered by Labrador CMS