TB-forsiden.jpg

Sharif overtar Starum Kurs- og sikkerhetssenter

Dekkongen Tommy Sharif skal ha lagt 7,8 millioner kroner på bordet og sikret seg Starum Kurs- og sikkerhetssenter.

Publisert

Daglig leder Jan Wehrmann, eier Håkon Edland og ordfører Hans Seierstad smilte bredt under nyåpningen av Starum Kurs- og sikkerhetssenter i 2007. Nå er senteret solgt etter minimal drift den siste tiden. (Foto: Helene Aarnes)

Starum Kurs- og konferansesenter har vært til salgs lenge. Prisen Tommy Sharif ifølge Totens Blad har betalt, er omtrent halvparten av prisforlangende.

Senteret ble nyåpnet i 2007. Da skrev Aktuell Sikkerhet at målet var å drive et kurssenter innenfor sikkerhetsfag, teamutvikling og lederutvikling.

– Vi skal analysere hvilke uønskede hendelser som kan oppstå på egen arbeidsplass, i hjem og på fritiden. Vi skal kjenne hvilke tiltak som bør iverksettes for å hindre uønskede hendelser, og kunne utføre riktige akuttiltak dersom uønskede hendelser likevel oppstår, uttalte daglig leder Jan Wehrmann den gang.

Den siste tiden har aktivitetsnivået vært labert og forsøket på å selge senteret har gått tregt. Ifølge Totens Blad konkurrerte to aktører i siste budrunde. Den ene var Norsk Hestesenter, som måtte melde pass overfor Tommy Shariff.

Hele anlegget har ifølge Totens Blad et bruttoareal på 2770 kvadratmeter. I tillegg til en stor administrasjons- og kursavdeling, har senteret en hotellfløy med flere overnattingsrom, restaurant og kjøkken.

Tommy Sharif har ikke svart på henvendelser fra Aktuell Sikkerhet. Heller ikke Totens Blad har lykkes med å finne ut hva dekkongen fra Romerike har tenkt å bruke anlegget på Toten til.

Les hva Aktuell Sikkerhet skrev fra nyåpningen i 2007: http://www.aktuellsikkerhet.no/id/14127.0

"
Powered by Labrador CMS