3-årsavtale til TeleComputing

Bemanningsselskapet Uniflex har valgt TeleComputing som outsourcingleverandør for hele sin svenske virksomhet.

Publisert

Den prestisjetunge avtalen på tre år innebærer at TeleComputing tar ansvaret for sentralisert IT-drift, applikasjonsdrift, kommunikasjon og support til Uniflex og deres ansatte i Sverige.

Uniflex, som er et ledende bemannings- og omstillingsselskap med nesten 5000 ansatte, har vært kunde hos TeleComputing siden 2002. De har 40 lokasjoner i Sverige, Manchester og Oslo.

– Med så mange års erfaring som bruker av våre IT-tjenester, er Uniflex også godt kjent med hva slags fordeler man oppnår ved å ta i bruk de tjenestene vi nå skal levere. Vi er stolte over at Uniflex har valgt oss som deres outsourcingleverandør, sier administrerende direktør Sven Tore Kaasa i TeleComputing AS.

– Uniflex er et selskap som har behov for en fleksibel IT-løsning. Antall brukere og tilhørende IT-behov kan variere mye over tid. Siden vi kun betaler for det vi faktisk bruker, blir vi godt rustet ved konjunkturendringer. Samtidig binder vi ikke kapital i løpende investeringer relatert til ny teknologi, kommenterer administrerende direktør Jan Bengtsson i Uniflex.

Powered by Labrador CMS