IMG_1081.JPG
IMG_1081.JPG

Securitas kjøper PSS

Securitas blir større. I dag offentliggjør selskapet at de kjøper Sandnes-firmaet Personal Service Sikkerhet AS. – Målet vårt er å bli markedsleder også innenfor ordensvakttjenester og arrangementer, sier administrerende direktør Martin Holmen.

Publisert

Martin Holmen sier at PSS har segmenter som Securitas ønsker kunnskap om, deriblant ordensvakttjeneste. (Foto: Even Rise)

Personal Service Sikkerhet (PSS) har et betydelig fotfeste på hjemmebane i Rogaland, men leverer også tjenester andre steder i landet. Med sine 175 faste ansatte vil de i år omsette for nesten 25 millioner kroner.

Selskapet er organisert med fire virksomhetsområder; sikkerhet, trafikk, safety og consept keeper.

– Vi er en profesjonell og effektiv partner som bidrar til at du og din bedrift når deres mål, heter det i rogalendingenes markedsføring.

Og det er realitetene bak denne påstanden Securitas-sjefen har merket seg.

–PSS er et seriøst selskap med god kompetanse i fagområder hvor vi ønsker å styrke oss. De har segmenter som vi ønsker kunnskap innenfor, og som det er naturlig å tilegne seg gjennom oppkjøp. Vi mener kjøpet av PSS er et godt utgangspunkt for videre ekspansjon i Norge. Vår plan er å bli nummer én i dette markedet i Norge, og vi vil på sikt tilby disse tjenestene over hele landet, sier Holmen.

Securitas begrunner kjøpet spesielt med et ønsket om å skaffe seg fotfeste og kompetanse innenfor ordensvakttjenester og arrangementer, men også for å styrke sin posisjon i Stavanger.

– Vi beholder PSS sin firmastruktur slik den er i dag, og vi ønsker å beholde PSS som firmanavn på bakgrunn av deres svært gode omdømme og renommé. Daglig leder Harald Lilleeidet fortsetter i sin stilling, sier Holmen.

– De ansatte vil likevel merke en endring innen kort tid, og det er blant annet at de får en sterk logo på arbeidstøyet sitt, legger Holmen til.

Powered by Labrador CMS