Niscayah

Securitas vil kjøpe tilbake Niscayah

Securitas AB har lagt inn bud på all virksomhet som Niscayah Group har i Europa. Dermed kan snart det tidligere Securitas Systems være tilbake i Securitas-systemet igjen etter fem år.

Publisert

Securitas ønsker å kjøpe Niscayah. Selskapet erkjenner at det ikke bare var lurt å selge Securitas Systems (nå Niscayah) for fem år siden.

Nyheten om at Securitas legger inn bud på samtlige aksjer i Niscayah, kom i går, 16. mai.

Niscayah het Securitas Systems fram til navnebyttet for et par år siden. Securitas eide virksomheten fram til 2006, da Securitas Systems ble eget ansvarlig selskap som gikk på børs i Stockholm.

Under en pressekonferanse i går, ble det fra Securitas sin side erkjent at det som ble gjort i 2006 ikke var vellykket. Selskapet har den siste tiden angret på at de ikke beholdt Niscayah, eller det som den gang het Securitas Systems.

Dersom Niscayah nå kommer tilbake til Securitas igjen, blir dette sett på som et viktig strategisk steg for at selskapet skal kunne tilby kundene komplette sikkerhetsprogram.

Under pressekonferansen i går ble det påpekt at oppkjøpet skyldes et behov for å ta kontroll over sin egen framtid når det gjelder tjenester basert på sikkerhetsteknikk.

Les mer om oppkjøpet Securitas planlegger her.

"
Powered by Labrador CMS