Holmen-Finne.jpeg

Samarbeider om sikkerhet

Infratek Sikkerhet er Securitas sin nye samarbeidspartner innen teknisk sikkerhet. Det ble avklart da partene inngikk en intensjonsavtale i ettermiddag.

Publisert

Lars Erik Finne (t.v.) og Martin Holmen. (Foto: privat)

– Vi er svært godt fornøyde med å bli en partner for en ledende aktør som Securitas. Samarbeidet gjør at vi kan tilby kundene våre et helhetlig tilbud i Norge. Sammen blir vi en slagkraftig konstellasjon i det norske markedet, sier konserndirektør Lars Erik Finne i Infratek Sikkerhet.

Infratek Sikkerhet omtaler seg selv som en ledende aktør i markedet for teknisk høysikkerhet og varesikring, og ekspanderte i løpet av fjoråret både til Sverige og Finland.

– Samarbeidsavtalen gjør at kundene får tilgang til spesialisert kompetanse innenfor forretningsområdene til de to selskapene. Dette gjelder både manuelle sikkerhetstjenester og tekniske sikkerhetsløsninger. Det er også en fordel for kundene at de kan forholde seg til en aktør, sier administrerende direktør Martin Holmen i Securitas Norge.

Securitas hevder, med sine mer enn 4500 ansatte, å være markedsledende i den norske sikkerhetsbransjen. Selskapet er fordelt på over 40 avdelingskontorer spredt i landet.

– Securitas har en stor kundeportefølje med behov for teknisk høysikkerhet og varesikring. Samtidig har Infratek Sikkerhet en portefølje med store kunder som har behov for manuelle tjenester. Avtalen medfører at begge parter skal generere salg for hverandre og gi kunden et komplett tilbud av sikkerhetstjenester, heter det i en pressemelding som ble sendt ut etter at avtalen ble inngått mandag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS