Finanshuset Acta valgte TeleComputing

TeleComputing har fått ansvaret for all IT-drift, brukersupport og telefoni- og kommunikasjonstjenester for Finanshuset Acta og deres it-brukere.

Publisert

– Dette styrker vår posisjon som en ledende leverandør av IT-driftstjenester til finanssektoren i Norge, hevder TeleComputing i en pressemelding.

Avtalen mellom Finanshuset Acta og TeleComputing har en varighet på fire år, med opsjon på ytterligere tre år.

– Vi ønsket en fleksibel IT-driftsleverandør med lang erfaring og relevant kompetanse for å ivareta våre behov for stabil og sikker IT-drift i årene fremover. TeleComputing er også en leverandør som er godt kjent med IT-driftsløsninger i finanssektoren, og som har mye praktisk erfaring med de regulatoriske krav som selskaper i finanssektoren må forholde seg til, sier IT-direktør Per Christian Holmberg i Finanshuset Acta.

Finanshuset Acta har 24 rådgivningskontorer i Norge og Sverige. De betjener kunder i disse to landene, samt i Danmark. Selskapets 89 000 kunder har eierandeler for 60 milliarder norske kroner gjennom Acta.

– Finanssektoren er et viktig satsningsområde for oss og representerer en av våre største kundegrupper. Vi er stolte og ydmyke for den tilliten Finanshuset Acta har vist oss med bakgrunn i denne avtalen, sier kommersiell direktør Gisle Oppdal i TeleComputing Norway.

Powered by Labrador CMS