IMG_0258.JPG

Møller Undall blir større

Møller Undall styrkes i grenlandsområdet og Telemark gjennom oppkjøpet av Lås og Dørautomatikk. Steffan Gundersen fortsetter som avdelingsleder.

Publisert

Møller Undall har fått nye eiere. Nylig ble det kjent at de har kjøpt Lås og Dørautomatikk AS. (Foto: Even Rise)

For få dager siden ble det kjent at sveitiske Kaba Group har kjøpt Møller Undall Group. Nå har Møller Undall kjøpt alle aksjene i Lås og Dørautomatikk AS. Forutsetningen for at oppkjøpet går i orden, er at Konkurransetilsynet godkjenner det.

Lås og Dørautomatikk holder til i Grenlandsområdet, og driver spesielt med dørautomatikk. Dette vil, sammen med MU-partneren Låsspesialisten Kragerø AS, gi et godt grunnlag for sastningen både der og i Telemark for øvrig.

– Integreringen vil starte umiddelbart, og Stian Møller vil fungere som leder av prosjektet. Han vil sikre en gjennomtenkt integrering overfor ansatte, samarbeidspartnere, leverandører og kunder, noe som forventes å bli enkelt siden Lås og Dørautomatikk har vært MU-partner lenge, sier daglig leder Odd Møller.

Alle nåværende medarbeidere i Lås og Dørautomatikk skal fortsette i selskapet.

– Vi er sikre på at dette oppkjøpet vil skape mange muligheter for Lås og Dørautomatikk sine medarbeidere. Etter hvert som behovet melder seg, vil vi styrke vår nye avdeling med nye stillinger, sier Odd Møller.

Møller Undall omsetter for 2002 millioner kroner og har 14 avdelinger, med til sammen 150 ansatte.

Her kan du lese om Kaba Groups oppkjøp av Møller Undall.

"
Powered by Labrador CMS