Per Sandberg1.jpg

Politikere stiller til debatt

Leder av justiskomiteen, Per Sandberg (FrP) er blant flere politikere som deltar i debatten under Sikkerhetskonferansen i april.

Publisert

Per Sandberg kommer. (Foto: Even Rise)

Norsk Sikkerhetsforening er svært godt fornøyde med panelet som stiller til debatt når Sikkerhetskonferansen 2011 arrangeres 5. til 7. april. Flere sentrale politikere har sagt ja til å bidra; ikke bare i debatten, men også med mulige innledninger.

Nestleder i Fremskrittspartiet (FrP) Per Sandberg, som leder justiskomiteen, kommer. Det gjør også Arbeiderpartiets tidligere byrådsleder og ordførerkandidat i Oslo, Rune Gerhardsen. Anders Wærp fra Høyere, som sitter i justiskomiteen, er tredjemann blant politikerne som hittil er sikret plass i programmet.

– Det blir muligheter for frisk debatt, med deltagere som ikke er redde for å bryne sterke meninger, sier president Randmod Omarhaug i Norsk Sikkerhetsforening.

Aktuell Sikkerhet har tidligere skrevet at både Henrik Syse og Tore Orderløkken vil entre scenen under Sikkerhetskonferansen.

Men også Kjell Rusti blir å finne blant foredragsholderne. Han gikk nylig fra stillingen som leder for Steria i Skandinavia og inn i den internasjonale ledergruppen. Han ble administrerende direktør i Norge i 1998 og skandinavisk leder i 2006. Steria er et av Europas ledende IT-konsulentselskaper. Tre år på rad er de kåret til en av landets beste arbeidsplasser.

Etter at Rusti ble en av elleve toppledere fra Europa og Asia som sitter i den internasjonale ledergruppen ”Executive Committe”, uttalte han følgende til E24.

– Dette viser at Norge og resten av Skandinavia sees på som et viktig område for Steria, og er en anerkjennelse av den gode jobben våre omkring ett tusen medarbeidere i Skandinavia har gjort gjennom flere år.

– Vi har med andre ord fått en virkelig internasjonal størrelse av en foredragsholder, sier president Randmod Omarhaug i Norsk Sikkerhetsforening.

Også sikkerhetssjef Ole Ingar Karlsen på Nammo Raufoss skal delta. Han vil dele sine erfaringer fra et meget vellykket prosjekt der virksomheten har skapt en god sikkerhetskultur, som i teorien så enkel ut, men som i praksis var noe helt annet.

Konferansen arrangeres om bord på båten mellom Oslo og København, men en del av programmet finner sted før skipet forlater Oslo. Derfor er det mulig, for dem som måtte ønske det, å delta på deler av programmet uten å måtte ta turen til Danmark.

Her kan du lese mer om programmet.

Her kan du melde deg på Sikkerhetskonferansen 2011.

"
Powered by Labrador CMS