Pizza011.JPG
Pizza011.JPG

Skal videreutvikle Firesafe Consulting

Firesafe Consulting har som mål å bli ledende innen det brannfaglige miljøet i Norge. Les hvem de har ansatt for å lede dette arbeidet…

Publisert

Firesafe Consulting har fått ny sjef og firmaet har som mål å bli ledende i Norge. (Illustrasjonsfoto: Even Rise)

Ifølge Byggeindustrien er det Jorunn Iren Husby som er ansatt til å lede brannrådgivningsfirmaet. Hun tiltrer stillingen i Firesafe Consulting 1. september.

Husby har bakgrunn fra brannteknisk rådgivning og eiendomsforvaltning. Hun kommer fra Trondheim Energi Eiendom hvor hun har vært leder for Facility Management de siste tre årene.

– Tidligere har hun vært leder for Skansen Consults rådgivningsavdeling i Trondheim, og har jobbet med teknisk forvaltning i ulike stillinger i Basale-systemet, skriver Byggeindustrien.

For kort tid siden avsluttet Husby to perioder som nestleder i styret i bransjeforeningen BFO, Brannfaglig fellesorganisasjon. Hun er utdannet ingeniør Fra Trondheim Ingeniørskole og har mastergrad fra NTNU i eiendomsforvaltning. I tillegg har hun gjennomført Statkrafts lederopplæringsprogram.

– Vi er veldig glade for at vi har fått Jorunn med oss til å utvikle Firesafe Consulting videre, sier administrerende direktør Morten Ameln i Firesafe AS.

Hun har solid bakgrunn fra brannteknisk rådgivning og eiendomsforvaltning. Samtidig er hun målbevisst, seriøs og faglig dyktig. Vår ambisjon er å bli et ledende brannfaglig miljø i Norge, noe vi tror Jorunn vil kunne bidra til, sier han til Byggeindustrien.

"
Powered by Labrador CMS