Øyvind-Halnes,-Niscayah

Ny møtearena for sikkerhetsansvarlige

I slutten av mai arrangeres for første gang Security Community. Målet er at sikkerhetsansvarlige skal knytte kontakter og utveksle erfaringer med hverandre.

Publisert

Security Community skiller seg fra andre tradisjonelle konferanser og seminarer. Årsaken er at deltakerne skal gjennomføre seks konkrete ansikt til ansikt-møter med sikkerhetsansvarlige i andre foretak. Hvert av møtene skal vare i 25 minutter. Det er kun sikkerhetsansvarlige i store norske foretak og offentlige virksomheter som får lov til å delta.

Arrangør av Security Community 2011, som arrangeres i Oslo Kongressenter i slutten av mai, er Niscayah. Markedssjef Øyvind Halnes i Niscayah mener dette er årets viktigste dag for landets sikkerhetsansvarlige.

– Bakgrunnen for at det kun er sikkerhetsansvarlige i store norske foretak og offentlige virksomheter som får lov til å delta, er at vi vil sikre faglig kvalitet på møtene, sier Halnes.

En rekke av Niscayahs samarbeidspartnere vil være tilstede. De vil stille egen kompetanse til rådighet innen sine fagfelt. Deltakerne kan også booke egne møter med disse.

– Det er imidlertid lagt begrensninger slik at våre samarbeidspartnere ikke kan avtale møter med deltakerne. Møtene skal kun avtales på forespørsel fra deltakerne, legger han til.

Under Security Community vil det også være en rikholdig foredragsdel. Blant foredragsholderne er Petter Gottschalk, Heidi Høivik og en representant fra Nedre Romerike Vannverk.

– Påmeldingsfristen er 30. april, sier Øyvind Halnes.

Les mer her om påmelding og hvordan du gjør for å organisere dagen din på Security Community best mulig.

"
Powered by Labrador CMS