Erland Løkken
Erland Løkken

Løkken gir seg i NSR

Erland Løkken slutter som direktør i Næringslivets Sikkerhetsråd for å bli ny administrerende direktør i Bergene Holm AS fra 1. mai 2012. 

Publisert

Løkken overtar etter Reidar Bergene Holm, som etter 40 års tjeneste har bedt om avløsning.

Reidar Bergene Holm har bygd opp selskapet fra å være et lokalt sagbruk i Kvelde til Norges nest største tremekaniske virksomhet, med en årlig omsetning på over en milliard kroner og med 400 ansatte.

Hans arvtaker Erland Løkken (45) er født i Larvik, men oppvokst i Dovre. Løkken kommer fra stillingen som direktør for Næringslivets Sikkerhetsråd, hvor han har vært siden 2009. Løkken har sin utdannelse fra Forsvaret, Forsvarshøyskolen i Stockholm og NTNU. Han har yrkeserfaring fra Luftforsvaret, Forsvarsdeptartementet og Nato med oberstløytnants grad.

– Når den stund kom at vi måtte finne en person til å videreføre utviklingen, kunne vi ikke finne en mer kvalifisert og samlende person enn Erland Løkken. Han kjenner bransjen, bedriftene, selskapet og eierne fra før, og ikke minst kjenner han mange ansatte både i ledelsen og på gulvet, sier Bjørn Walle, styreleder for Bergene Holm AS og konserndirektør i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS