Safetec Nordic solgt

Sikkerhets-, beredskaps- og pålitelighetsleverandøren Safetec Nordic AS selges til ABS Group of Companies, Inc.

Publisert

ABS Group of Companies Inc. er et datterselskap av American Bureau of Shipping.

– Kombinasjonen av kompetanse og kapasitet i de to selskapene vil resultere i en organisasjon som kan levere kundene mer riktige og innovative løsninger for å møte dagens og morgendagens drifts- og forretningsmessige utfordringer, heter det i en melding om kjøpet.

I samme melding hevdes det at Sefetecs fokus har vært å betjene kunder innen offshore, maritim og landbasert industri fra sine kontorer i Norge, Storbritannia og Malaysia i nærmere 30 år. I løpet av den samme perioden har ABS Consulting etablert seg som en global leder innen områdene risiko- og pålitelighetstjenester betydelig.

– Integrasjonen av Safetec er i tråd med våre strategiske mål om å utvide omfanget av tjenester til våre offshorekunder og for å styrke tilstedeværelsen i Europa, spesielt Nordsjøen, sier konsernsjef Tony Nassif i ABS Group.

– ABS Consulting og Safetec har komplementære ferdigheter og kompetanse som vil gi et enda bredere spekter av løsninger til alle våre kunder. Kombinasjonen av Safetec og ABS Consulting vil gi både Safetec og våre ansatte nye utfordringer. Dette gir oss muligheter til å vokse gjennom å utnytte den globale tilstedeværelsen til ABS Consulting. ABS styrker vår evne til videreutvikling av nye og innovative løsninger for våre kunder, sier administrerende direktør Jan Morten Ertsaas i Safetec Nordic AS.

Powered by Labrador CMS