IMG_0158.JPG

G4S ivaretar VM-sikkerheten

Siden tidlig i fjor høst har G4S jobbet hardt for å planlegge sikkerheten for ski-VM i Oslo. Nederst i denne saken kan du laste ned en reportasje fra papirutgaven til Aktuell Sikkerhet om G4S sitt VM-engasjement.

Publisert

Eventmanager Christian Rist leder sikkerhetsarbeidet for G4S under ski-VM. (Foto: Even Rise)

Ski-VM i Oslo er ifølge G4S det største arrangementet som har vært i Norge siden OL på Lillehammer. Hvis det går som arrangøren forventer, vil cirka 350 000 gjeste VM-anleggene for å heie fram de ulike idrettsutøverne.

G4S er arrangørens offisielle leverandør av sikkerhet under VM. 300 av selskapets ansatte skal døgnkontinuerlig sørge for ro og orden under arrangementet.

- Vi er bevisste på at Holmenkollen og de øvrige arenaene ikke skal fremstå som festninger. Dette handler om sikkerhet med et smil, sier eventmanager Christian Rist i G4S.

I et intervju i den nyeste utgaven av Aktuell Sikkerhet, forteller han om den omfattende planleggingen av VM-sikkerheten i forkant, samt hvordan han og kollegene i G4S skal praktisere sikkerhetsarbeidet til det beste for både utøvere og publikum under arrangementet.

Få tilsendt ukentlige nyhetsbrev gratis på mail fra Aktuell Sikkerhet her.

Her kan du bestille abonnement på Aktuell Sikkerhet.

LAST NED REPORTASJEN HER

"
Powered by Labrador CMS