Randmod Omarhaug.JPG

Kjernesunn økonomi

Økonomien i Norsk Sikkerhetsforening anses å være kjernesunn, ikke minst fordi økt satsning på konferanser har gitt klingende mynt i kassa. Under tirsdagens årsmøte kom det fram at det fortsatt er ledige plasser til Sikkerhetskonferansen.

Publisert

Sven-Eirik Utsi. (Foto: Even Rise)

– Flere enn 100 deltakere har allerede meldt seg på, men vi har fortsatt åpent for påmelding. Interessen for Sikkerhetskonferansen 2011, fra 5. til 7. april, har vært overveldende, sier president Randmod Omarhaug.

Under årsmøtet tirsdag, sa Omarhaug at Norsk Sikkerhetsforening ønsker å bli mer dristige enn den tidligere har fremstått. Sikkerhetskonferansen er et eksempel på det. Dit kommer nemlig blant annet tidligere ransdømte Sven-Eirik Utsi for å fortelle om sine tanker og erfaringer. På tross av enkelte kritikere, er Omarhaug overbevist om at dette kan være nyttig for sikkerhetsbransjen.

– Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger. De er i et klart flertall, og antall påmeldte bekrefter at det var rett å ta med Utsi. Han skal være tilstede under dagsseminaret, men forlater båten rett etter at han har vært på scenen, sier Omarhaug.

Sven-Eirik Utsi, som også er dømt for vold som endte med dødsfall, skal med sine betraktninger legge grunnlaget for en paneldebatt mellom sentrale justispolitikere.

– Vi har kapasitet til å ta i mot 200 tilhørere. Med andre ord er det fortsatt mulighet til å sikre seg plass, sier Omarhaug.

Randmod Omarhaug, som jobber i Cowi, er blant dem som ikke var på valg i år. Med seg i styret inneværende år, skal han ha Øyvind Halnes (Niscayah), Para Paranthaman (Avinor), Sverre Røed-Larsen (HMS Rådgivning), Karin Bjørgo Fagersand (Nasjonalmuseet), Jan Werner Pettersen (EDB ErgoGroup), Jane Holtet Westbye (Oslo Handelsstands Forening), Andre Thomsgård (Securitas), Hans-Kristian Sætrum (DnB NOR, vara i styret) og Tina Hellerød (personlig medlem, vara i styret).

Styret i Norsk Sikkerhetsforening. (Foto: Even Rise)

Norsk Sikkerhetsforening vil fortsette å ha fire medlemsmøter med omfattende sikkerhets-temaer årlig. Den akter fortsatt å være en sentral aktør under Eliaden, og Sikkerhetskonferansen er så absolutt noe det skal satses på i årene som kommer. Sikkerhetsforeningen har lagt bak seg et et år med stor aktivitet, og ut fra visjonen og målsetningen vil aktivitetsnivået bare øke i tiden som kommer.

– Jeg ser heller ikke bort i fra at Norsk Sikkerhetsforening i en eller annen form kan bli kursarrangør, og for eksempel ansvarlig for ulike sertifiseringer, sier Omarhaug.

Her kan du lese Aktuell Sikkerhets leder om Sven-Eirik Utsis deltakelse på Sikkerhetskonferansen 2011.

Meld deg på Aktuell Sikerhets ukentlige nyhetsbrev her.

Les mer om Norsk Sikkerhetsforening og finn påmeldingsskjema til Sikkerhetskonferansen her.

"
Powered by Labrador CMS