deniz Baykal.jpg

Klart for Sectech

Videoanalyse og alarmkommunikasjon er hovedtema når Sectech åpner i Oslo i morgen. Prosjektleder Deniz Baykal forventer at årets messe vil nå nye høyder.

Publisert

I to dager denne uka vil Sectech 2011 bli arrangert i Oslo. (Arkivfoto: Jan Tveita)

I to hele dager inviteres det til storstilt messe i Oslo. Arrangørene, AR Media International og Stockholmsmässan, gleder seg over at messa rekordraskt ble fullbooket av aktører som vil vise fram både seg selv og sine produkter. Som tidligere er det plass til 40 utstillere.

I tillegg til utstillingen, er det også denne gangen dyptgående seminarer med ulike vinklinger og erfaringer, rettet mot forskjellige områder innen sikkerhetsteknikk.

– Jeg håper vi kan gjenta besøkstallet fra 2009, og kanskje til og med øke det. Seminarene er en viktig del av Sectech-konseptet, ettersom de kompletterer den pågående utstillingen på en utmerket måte, sier prosjektleder Deniz Baykal.

– At vi også i år fokuserer på videoanalyse og alarmkommunikasjon som hovedtema, er en selvfølge. Disse to teknikkområdene innen overvåkning og alarm, har et enormt vekstpotensial. Dessuten representerer teknikken innen disse områdene store muligheter for sikkerhetsbransjen, sier daglig leder Lennart Alexandrie i AR Media International.

Han understreker at det finnes muligheter for å lage pakker slik at kundene kun betaler for tjenestene de benytter.

– Dette anses å være fremtidens forretningsmodell, også for sikkerhetsbransjen, sier han.

Foredragene holdes av representanter fra Niscayah, Opax, ADI-Alarmsystem, Safetel, IMS og Bosch.

Sectech gleder seg spesielt over å ha fått med seg markedsanlytiker Ewan Lamont fra IMS Research. Han kommer til å presentere internasjonale trender når det gjelder videoanalyse den første dagen, og alarmoverføring den andre dagen.

– Vi er svært glade for at Ewan har anledning til å komme. IMS anses å være det selskapet som er ledende når det gjelder kartlegging av markedet for sikkerhetsprodukter gjennom markedsundersøkelser, sier Lennart Alexandrie.

Som i 2009, har Sectech også denne gangen hyret inn Jo Nesbø til å underholde på banketten den første dagen.

– Det er ikke bare videoovervåkning som kan være intelligent. Vi har også gjort underholdningen intelligent ved å få med oss Jo Nesbø. Den kjente forfatteren kan jo mer en å skrive bøker. Han er som kjent også en dyktig musiker. Sammen med en bassist vil han presentere noe av sitt repertoar, med tilhørende fortellinger om historiene bak tekstene. Vi er veldig glade for å ha ham tilbake, sier Deniz Baykal.

Powered by Labrador CMS