Lars_Erik_Finne.jpg
Lars_Erik_Finne.jpg

Forbedrer resultatet innen sikkerhet

Forretningsområdet sikkerhet er forbedret hos Infratek, blant annet fordi ordreinngangen fra petroleumsbransjen øker. Les hvor stort resultatet ble i tredje kvartal.

Publisert

Konserndirektør Lars Erik Finne. (Foto: Privat)

Konserndirektør for sikkerhet i Infratek, Lars Erik Finne, har grunn til å være fornøyd med utviklingen den siste tiden. Resultatet for tredje kvartal, på hele 8,7 millioner kroner, viser en positiv utvikling.

Det er spesielt økt ordreinngang fra petroleumsbransjen som forklarer dette. De har blant annet levert høysikkerhetsanlegg til Gassco sine landbaserte anlegg i Norge, Tyskland og Storbritannia.

– Vi integrerer nå disse i Norge, med en felles driftssentral hvor man fjernovervåker adgangskontroll og kameraovervåking. Dette gir kunden store driftsfordeler gjennom enhetlig styring og oversikt. Vi ser en økt bruk av sikkerhetsteknologi inn i operativ drift, spesielt sentraliserting og fjernstyring av dører, alarmer og overvåking av personell ut fra et HMS-perspektiv, sier Finne.

Infratek ser med optimisme på de økte internasjonale sikkerhetskravene og de nye reglene fra nasjonale myndigheter. I tillegg holdes markedet oppe gjennom frykten for terror og økt kriminalitet.

– Varesikringssegmentet viser også en forbedring. Spesielt har markedet i Sverige tatt seg opp, sier Finne.

Du kan lese mer om kvartalstallene på Infratek sine hjemmesider.

"
Powered by Labrador CMS