IMG_2828.JPG
IMG_2828.JPG

Justisministeren gleder seg til næringslivssamarbeid

Sikkerhetskonferansen i regi av Næringslivets Sikkerhetsråd ble i formiddag åpnet av statssekretær Pål Lønseth. Han roser næringslivet for invitasjonen til samarbeid.

Publisert

Direktør Erland Løkken i Næringslivets Sikkerhetsråd er godt fornøyd med deltakelsen på Sikkerhetskonferansen som åpnet i formiddag. (Foto: Even Rise)

Justisminister Knut Storberget hadde i utgangspunktet takket ja til å åpne Sikkerhetskonferansen, men var forhindret i å komme.

– Invitasjonen av Storberget ser vi på som en utstrakt hånd til politiet. Næringslivet går til topps, og inviterer til samarbeid om kriminalitetsbekjempelse. Den hånda tar vi i mot med glede, sier Lønseth, som minnet om at arbeidet med Stortingsmelding nr. 7, 2010 og 2011, allerede har lagt grunnlaget dette.

Det vil nå bli bygd opp et forum hvor næringslivet og myndighetene skal kunne dele informasjon. Dette handler om utveksling av erfaringer og trender som særlig rammer det norske næringslivet.

– Vi må etablere et samarbeidsmiljø som motiverer til dette. Vi ser frem til en god dialog i tiden som kommer, sier Lønseth.

Sikkerhetskonferansen fortsetter utover dagen og i morgen.

Hos Næringslivets Sikkerhetsråd kan du se programmet for konferansen.

"
Powered by Labrador CMS