IMG_0995.JPG
IMG_0995.JPG

Securitas-sentralen FG-godkjent

– For Securitas er FG-godkjenningen et bevis på at vi holder en høy standard på det vi holder på med. Det sier divisjonssjef Arne Fanuelsen i Securitas Alarm.

Publisert

Securitas har samlokalisert Securitas-sentralen, alarmsentralen og vaktsentralen til lokaler utenfor hovedkontoret i Urtegata. Selskapet har tidligere opplyst at de satser på å ha den fineste og mest moderne alarmstasjonen i Nord-Europa, både interiørmessig og med de nyeste tekniske løsningene som finnes.

Nylig ble sentralen kvalitetsstemplet med FG-godkjenning, som beviser at de har sørget for god fysisk sikkerhet rundt sentralen, samt solide prosedyrer og rutiner. Godkjenningen varer i fem år.

– Med ny sentral har våre medarbeidere fått en god arbeidsplass, noe som videre gir en trygghet for våre kunder. For fremtiden vil vi jobbe med fullt fokus på responstid og god service, sier Arne Fanuelsen.

Byggingen av den nye sentralen har tatt seks måneder. Gjennom hele byggeprosessen har Forsikringsselskapenes Godkjenningsnevnd fulgt med og kommet med innspill og krav i henhold til regelverket.

Powered by Labrador CMS