Offentliggjør overvåkingsbilder

Oslo-restauranten har opplevd at fire av fire innbrudd er blitt henlagt. Klikk på linken til de klokkeklare overvåkingsbildene og kjemp om dusøren som utloves til førstemann som identifiserer gjerningsmennene…

Publisert

Det er Restaurant Jakob Aall på Majorstuen i Oslo som er lei politiets henleggelser av innbruddene de er rammet av. TV2 offentliggjorde søndag kveld overvåkingsbilder som restauranten har utlevert. Håpet er at noen skal kjenne igjen og kunne identifisere tyvene.

– Det er veldig frustrerende. Man blir jo sint og oppgitt og det er en belastning, sier driftsleder Emel Sulejman.

Natt til 2. januar fanget restaurantens overvåkingskamera opp to umaskerte menn som brøt seg inn i restauranten to minutter på klokka seks om morgenen.

Tyvene gikk ifølge TV rett gjennom kjøkkenet og inn i baren. Der brøt ifølge TV2 de opp kasseskuffen og forsynte seg med sedler. De stjal også med seg restaurantens safe.

Ifølge nyhetsinnslaget ble alarmen utløst umiddelbart. Åtte minutter senere var vektere på plass, men da skal tyvene allerede ha vært forsvunnet.

– Vi har et lite håp om å få tatt gjerningsmennene. Nå er vi lei, og håper at noen gjenkjenner dem for deretter å tips oss om hvem de er. Dusør på 10 000 kroner blir gitt til den som tipser oss først, sier Sulejman til TV2.

Her på TV2 kan du se overvåkingsvideoen med de umaskerte tyvene.

"
Powered by Labrador CMS