PM-Yale Doormanmed hånd og kode.jpg

Elekronisk boliglås med tre muligheter

TrioVing er på markedet med en ny elektronisk boliglås som erstatter den tradisjonelle nøkkelen med enkel adgangskontroll.

Publisert

TrioVing lanserer den nye elektroniske boliglåsen Yale Doorman. (Foto: TrioVing)

Den nye boliglåsen, som heter Yale Doorman, byr på valgmulighetene kode, nøkkelbrikke eller fjernkontroll. Den er utviklet av TrioVings søsterselskap iRevo i Sør-Korea. Lanseringen i Norge skjer samtidig som Danmark og Sverige som et felles skandinavisk prosjekt for de tre ASSA ABLOY-selskapene ASSA, TrioVing og Ruko.

– Under utviklingen av den nye låsen har vi hatt fokus på enkelhet. Vi har ønsket å legge inn en rekke praktiske og smarte funksjoner som forenkler hverdagen, spesielt for barnefamilier. Man skal ikke lenger trenge å bekymre seg for om barna mister eller glemmer nøklene sine, om svigermor låser seg ute eller om håndverkerne kommer til avtalt tid. Yale Doorman har alle løsningene, på en sikker måte, sier markeds og kommunikasjonssjef Morten Svensen i TrioVing.

Ifølge TrioVing har 70 prosent av inngangsdørene i Korea elektroniske låser. Det anses derfor å være det markedet i verden som har best erfaring med og kunnskap om denne type låser.

– Det var derfor naturlig å be iRevo utvikle denne låsen også for det skandinaviske boligmarkedet, sier produktsjef Rune Orderud.

TriovVing skal selge låsen gjennom sine 71 forhandlere, samt jern- og byggevareforretninger som Jernia og Byggmakker.

Powered by Labrador CMS