IMG_3130.JPG

Klart for Security Community

Niscayah gjentar også i år suksessen med Security Community, som de selv kaller den viktigste møtedagen for sikkerhetsansvarlige i norske foretak. Osloordfører Fabian Stang ønsker velkommen, og etterfølges av flere foredragsholdere med søkelys på sikkerhet.

Publisert

Sikkerhetssjef Lars Vethe i Elkjøp Nordic, datatilsyndirektør Bjørn Erik Thon og Roy Stranden fra Ernst & Young er blant dem som skal snakke til deltakerne. Men som navnet på arrangementet tilsier, er det toveiskommunikasjon som prioriteres i Oslo Kongressenter 20. mars:

– Security Community skiller seg fra andre tradisjonelle konferanser og seminarer. Som deltaker kan du gjennomføre inntil seks konkrete ansikt til ansikt-møter med andre sikkerhetsansvarlige. Hvert av møtene er på 25 minutter. Hvem du ønsker å møte, velges i god tid før arrangementet starter. Dette handler om å dele av den kunnskap og de erfaringer hver enkelt sitter på, sier salgsdirektør Hanne Klausen i Niscayah.

Hun legger til at kunnskapen og erfaringene deltakerne i mellom, er ulik.

– Med andre ord har du som deltaker noe å dele med de andre, og de andre har noe å dele med deg. Foredragsdelen gjør denne dagen komplett, sier Klausen.

Niscayah har med seg Norsk Sikkerhetsforening, Bosch, Axis, Securitas, Protect, TrioVing Assa Abloy, Detec, A/S Låssystemer, Lenel, LMC og Amag som samarbeidspartnere.

Representanter fra samarbeidspartnerne stiller i tillegg sin kompetanse til rådighet for ansikt til ansikt-møter med deltakerne. Det samme gjør Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og Datatilsynet.

For å sikre at møtene skal bli relevante og nyttige, må alle deltakere i forkant levere informasjon om sin bedrift, og blant annet eventuelle prosjekter, erfaringer og organisasjon.

Cirka tre uker før arrangementet får alle påmeldte tilsendt komplett deltakerliste. Ut fra denne kan de booke møter. Mer informasjon om dette finner du her. På denne nettsiden finner du også program og påmeldingsskjema.

Niscayah har fått strålende tilbakemeldinger etter tidligere gjennomførte Security Community. Til årets arrangement er det allerede påmeldt flere enn 100 deltakere. 60 av de som foreløpig er påmeldte, er sikkerhetsansvarlige som deltar aktivt i møtebookingen for den aktuelle dagen.

To av de nevnte foredragsholderne, Lars Vethe og Roy Stranden er også til disposisjon for ansikt til ansikt-møter.

"
Powered by Labrador CMS